Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

72% din americani l-ar vota pe Clint Eastwood pentru Casa Alba

clint eastwood

Potrivit unui raport al programului ”State of the Union” prezentat de CNN, ”presedintele Obama a petrecut foarte mult timp la golf, dupa ce a fost ales presedinte”. In schimb, daca celebrul Clint Eastwood si-ar prezenta candidatura la prezidentiale, si-ar zdrobi pur si simplu rivalii.

Sportul preferat al lui Obama este golful. ”seful statului a jucat 247 de partide de golf, ceea ce inseamna peste 1.100 de ore. A jucat aproape in fiecare zi”, au declarat animatorii emisiunii, informeaza Sputnik.

Anul trecut, liderul de la Casa Alba si-a intrerupt concediul pentru a face o declaratie oficiala legata de executia jurnalistului american James Foley de catre ISIS. Imediat dupa declaratie, a plecat sa joace golf, starnind numeroase critici.

Pe de alta parte, potrivit unui sondaj al Huffington Post, 72% din americani l-ar vota pe Clint Eastwood (85 de ani), daca ar avea de ales intre celebrul actor si Donald Trump, aflat in fruntea cursei pentru prezidentialele din 2016, care ar primi doar 28% din voturi.

Potrivit sondajului, alegatorii americani prefera o vedeta de cinema, fie si cu dictie proasta, decat un magnat cinic. Un alt sondaj confirma ca americanii sunt de acord ca un artist sa ajunga la Casa Alba. Dupa Clint Eastwood, actorul Morgan Freeman si umoristul Jerry Seinfield sunt pe urmatoarele pozitii in topul popularitatii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.