Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

79 de români cu COVID-19 au murit în ultimele ore, între care și o tânără de 18 ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un număr 79 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică.

Conform GCS, este vorba despre 39 de bărbaţi şi 40 de femei, internaţi în spitalele din Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Ialomiţa, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Vaslui şi Bucureşti.

Citește și: Datele care răstoarnă criticile! Situația făcută publică de Rareș Bogdan

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 10-19 ani, respectiv o pacientă în vârstă de 18 ani, din Bacău, care prezenta comorbidităţi.

Au mai fost înregistrate trei decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, şase decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 17 decese la categoria de vârstă 60-69 de ani, 24 de decese la categoria de vârstă 70-79 de ani şi 28 de decese la categoria de peste 80 de ani.

Citește și: Atac fără precedent la Mircea Dinescu: ‘Pușlama ordinară’

Conform GCS, 77 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi. Un pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate până în prezent comorbidităţi.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, 21.439 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Citește și: Medicul Răzvan Constantinescu reacționează la atacul lui Florin Cîțu: ‘Pramatia aia schizoidă m-a făcut terorist’

Un număr de 186 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit din cauza COVID-19 de la începutul pandemiei şi până în prezent.

La nivel mondial, până pe 12 martie, au murit 2.598.892 de persoane.

Citește și: Adina Alberts face publice conversații de pe WhatsApp: ‘Cazul m-a zdruncinat teribil. Mama ei susține că a fost ucisă de malpraxis’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.