Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

8 suspecți în dosarul porții care a ucis un tânăr la Timișoara - Parchetul de pe lângă Judecătoria din Timișoara a deschis cercetarea

csm1609.ro
inspectia judiciara judecator

Ancheta în cazul porții prăbușite în 2017, în Timișoara, peste mașina unui tânăr student care a murit în urma impactului, decurge extrem de greu. La aproape un an de la incidentul teribil, oamenii legii abia au trecut la faza începerii ceretărilor pe numele a nu mai puțin de opt suspecți.

"Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au anunțat că există opt suspecți în acest dosar. Reprezentanții Ministerului Public nu au făcut până acum public numele celor opt, deoarece procurorul de caz este în concediu. Asta, la mai bine de cinci luni după ce procurorii anunțau că, la aproape jumătate de an de la tragedie, nu aveau niciun suspect. Potrivit comunicării Parchetului, în care se confirmă că opt persoane sunt anchetate, în acest dosar se fac cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă, dar și de proiectarea, verificarea, expertizarea, realizarea unei construcţii ori executarea de modificări ale acesteia fără respectarea reglementărilor tehnice privind stabilitatea şi rezistenţa, dacă în acest fel este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a uneia ori mai multor persoane sau duce la uciderea vreunei persoane, scrie PRESSALERT.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.