Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

9 martie este termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru Autostrada Transilvania

Automarket
autostrada constructie

Documentaţia pentru secţiunea 3B5 Nuşfalău-Suplacu de Barcău din Autostrada Transilvania a fost validată de către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice, iar termenul de depunere a ofertelor este de 9 martie 2020, a anunţat, luni, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC), potrivit Agerpres.

Valoarea estimată a contractului pentru proiectarea şi execuţia a 13,55 kilometri de autostradă este de 395,72 milioane de lei.

Citește și: Dana Budeanu aruncă bomba: Cine e ministrul PSD care ar urma să fie luat de DNA, după Sorina Pintea

Reprezentanţii ministerului au precizat că tot luni CNAIR a avizat în cadrul Consiliului Tehnico-Economic (CTE) al companiei proiectul tehnic pentru secţiunea 1 a autostrăzii Sibiu-Piteşti (Sibiu - Boiţa) şi a semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a DN Centura Bucureşti, sectorul DN2 - A2 cu antreprenorul Tirrena Scavi.

"Lucrurile trebuie să se desfăşoare într-o continuă dinamică şi de aceea şedinţele necesare aprobării documentelor sau solicitării unor soluţii tehnice să se desfăşoare ori de câte ori e necesar. Urmăresc permanent situaţia infrastructurii şi pot să spun că acolo unde mai există bariere administrative, le eliminăm cu celeritate. Antreprenorii trebuie să aibă front de lucru şi proiectele să poată fi implementate cât mai rapid. Anul acesta avem un buget construit pentru realizarea investiţiilor, astfel încât proiectele care au avut un ritm lent de construcţie să intre în linie dreaptă. Trebuie flexibilizat circuitul administrativ, astfel încât cei responsabili să-şi asume, cu adevărat, deciziile luate", a spus ministrul Transporturilor, Lucian Bode, într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.