Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A. Lazăr, REACȚIE după ce a fost acuzat că a plagiat proiectul de management de la T. Nițu: Am preluat problemele de continuat

adevarul.ro
augustin lazar

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, susține, referitor la acuzațiile de plagiat in proiectul de management, că toate dosarele sunt făcute după analizele Parchetului General, pentru a continua prioritati stabilite în cadrul MCV, menționând că a preluat de la Tiberiu Nițu problemele de continuat.

"Toate proiectele manageriale sunt facute dupa analizele Ministerului Public si reprezinta continuitatea unor prioritati ale MCV. Nimeni nu breveteaza ceva ce nu a mai fost in activitatea Ministerului Public. Aceleasi probleme sunt transmise de la un mandat la altul pentru a fi continuate in proiectele urmatoare, iar tabelele fac parte din analizele Ministerului Public. Am preluat problemele de continuat. Iar urmatorii procurori generali vor continua strategiile institutiei", a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, Augustin Lazar.

Precizarea vine după ce Antena 3 a făcut o analiză comparativă a proiectelor de management realizate de actualul procuror general, Augustin Lazăr, și de Tiberiu Nițu, fost procuror general, sustinând că exista asemanari și ca unele pasaje par copiate.

Proiectul lui Tiberiu Nițu a fost elaborat în 2012, în timp ce Augustin Lazăr l-a depus în anul 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.