Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A 10-a ediţie a Campaniei 'În braţele mamei' : Pandemia nu a diminuat dorinţa de implicare şi solidaritatea

Basilica.ro
campanie umanitară, copil, mamă

A 10-a ediţie a Campaniei „În braţele mamei” organizată de Misiunea Socială Diaconia a Mitropolia Basarabiei s-a încheiat. Bilanţul acţiunii a scos la iveală că pandemia nu afectat acest program, informează Basilica.ro.

„În campania din acest an, am constatat cu mare bucurie că pandemia nu a putut diminua dorinţa de implicare şi solidaritatea neamului nostru. Mai mult ca niciodată, oamenii au ieşit din izolarea emoţională generată de tot felul de restricţii şi au răspuns prin empatie şi generozitate apelului nostru”.

„A fost o campanie diferită, dar la fel de frumoasă în cea de a zecea ediţie, precum şi prima: pentru că am devenit ca în fiecare an o familie caldă şi iubitoare pentru mamele şi pruncii din programul În braţele mamei”, a declarat Igor Belei, Director Executiv Diaconia.

Proiectul este destinat susţinerii cuplurilor mamă-copil asistate de organizaţie pe parcursul întregului an.

Citește și: Anunțul Ministrului Sănătății! Încep demiterile: Vor exista schimbări peste tot

Echipa din Programul „În braţele mamei” le este alături 24 de ore din 24, inclusiv în această perioadă grea de pandemie, iar datorită campaniei sociale s-au alăturat acestui demers sute de donatori.

„Am cunoscut oameni şi echipe deosebite, iar graţie gesturilor de bunătate ale fiecăruia dintre Dumneavoastră, au fost asigurate nevoile de produse de igienă și fonduri pentru un trimestru de activitate al Centrului Maternal În brațele mamei. La fel, cca 400 de familii aflate în situaţie de vulnerabilitate din întreaga ţară au primit pachete cu produse alimentare, rechizite şi dulciuri”.

„Donatorii au făcut donaţii financiare sau în bunuri, au creeat acţiuni de colectare de fonduri cu familia sau colegii de serviciu, au achiziţionat produse de solidaritate (felicitări personalizate), etc. Unii dintre ei au ajuns cu daruri şi surprize chiar la poarta Centrului Maternal, alţii au făcut gesturi de bunătate de la mii de kilometri prin intermediul platformelor online. Copii de la grădiniţă, dar şi persoane în etate, pompieri sau economişti, prin implicarea în campanie ne-au inspirat cu propriul exemplu de a dărui celui aflat în nevoie”, se precizează în comunicatul Diaconia.

Până în prezent, în programul „În brațele mamei” au beneficiat de asistență 136 cupluri mamă-copil aflate în situație de criză. 22 de mame au primit asistență rezidențială în anul 2020, iar sute de familii au fost sprijinite în comunitate prin intermediul Centrului de consultanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.