Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A 60-a întâlnire a Comitetului de Buget al Oficiului UE pentru Proprietate Intelectuală

EUIPO
EUIPO sedinta

”În aceste zile mă aflu în Alicante, Spania unde se desfășoară cea de-a 12-a întâlnire a Consiliului de Conducere şi cea de-a 60-a întâlnire a Comitetului de Buget al Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).”, anunță președintele OSIM, Cătălin Burcescu, pe pagina sa de Facebook.

”În calitate de membru al Comisiei, ca reprezentant al României, alături de colegii mei din celelalte state membre, vom discuta și aproba programul anual de lucru al EUIPO pentru 2022, document de planificare anual dedicat integral implementării Planului Strategic 2025 (SP2025), care reflectă viziunea Oficiului de a pune la dispoziția mediului de afaceri și cetățenilor posibilitatea de a-şi valorifica proprietatea intelectuală. Acest lucru presupune un angajament continuu pentru îmbunătățirea calității, predictibilității și experienței clienților în ciuda creșterii continue a numărului de cereri de protecţie.

În plus, pentru a contribui la redresarea economiei UE, în urma impactului pandemiei asupra întreprinderilor din UE, vom colabora pentru a elabora un set de măsuri suplimentare pentru a sprijini în mod direct IMM-urile europene în 2022.

De asemenea, vor fi întreprinse eforturi pentru a îmbunătăți interacțiunile cu diferitele segmente de clienți, vor avea loc modernizări și simplificări suplimentare ale infrastructurii tehnice, profitând de tehnologii precum inteligența artificială, învățarea automată și blockchain.

Totodată, vor fi prezentate rapoarte privind: activitățile EUIPO şi planificarea strategică, implementarea activităţilor EUIPO 2021 inclusiv a proiectelor strategice şi a serviciilor oferite clienţilor, pe baza Planului Strategic SP2025 şi a Planului anual de Lucru 2021.

Susțin adoptarea Planului de lucru al EUIPO pentru 2022, felicit EUIPO pentru elaborarea acestor propuneri şi garantez că împreună vom intensifica eforturile pentru creșterea eficienței instituţiei luând permanent în considerare nevoile clienţilor.”, susține șeful OSIM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.