Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A ajuns mâna dreaptă a lui Donald Trump FORȚAT de soție

Secretarul american de stat, Rex Tillerson, a mărturisit că nu şi-a dorit acest post, dar l-a acceptat în urma insistenţelor soţiei, relatează agenţia EFE.

El a făcut această confesiune într-un interviu pe care l-a acordat unui jurnalist al publicaţiei Independent Journal Review (IJR), scrie agerpres.ro.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

'Nu doream acest post. Nu am căutat acest post. Soţia mi-a spus că trebuie să fac acest lucru', a susţinut noul şef al diplomaţiei americane. Tillerson a mai mărturisit că intenţiona să demisioneze din postul de director executiv al companiei Exxon Mobil şi să-şi încheie astfel cariera profesională. Dar a venit propunerea preşedintelui Donald Trump, care l-a 'năucit', deşi soţia sa nu a fost deloc surprinsă, a mai spus el.

Întrebat despre criticile provocate de hotărârea sa de a accepta un singur jurnalist să-l însoţească în primul său turneu internaţional, Tillerson a explicat această decizie prin faptul că sunt multe de făcut la Departamentul de Stat şi prin urmare deocamdată nu este pregătit să abordeze public orice chestiune.

Citește și: Declarațiile adolescentei din Turda care a fost RĂPITĂ, SECHESTRATĂ și VIOLATĂ de un străin: Ce i-a spus acesta

De altfel, noul secretar de stat a jucat un rol mai degrabă discret la acest început de mandat, iar chestiunile de politică externă par să fie coordonate mai mult de la Casa Albă. Această situaţie este ilustrată şi de iniţiativa preşedintelui Donald Trump de a reduce cu 28% bugetul Departamentului de Stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.