Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E alertă în Rusia în plin război: Alexei Navalnîi a fost mutat din închisoarea în care se afla într-un loc necunoscut

Reuters.com
Aleksei Navalnîi

Criticul Kremlinului Alexei Navalny a fost transferat din închisoarea în care se afla într-un loc necunoscut, a declarat, marți, șeful său de cabinet, potrivit Reuters. Alexei Navalny a fost transferat din colonia sa penitenciară și a fost mutat într-un loc necunoscut. „Nu știm unde se află acum Alexei și în ce colonie a fost dus", a anunțat Leonid Volkov, șeful de cabinet al lui Navalny, într-un mesaj pe aplicația Telegram, scrie Mediafax.

Alexei Navalny a fost arestat în ianuarie 2021, după ce s-a întors în Rusia din Germania, unde se refăcuse după otrăvirea cu un agent neurotoxic. El pune otrăvirea pe seama Kremlinului, dar autoritățile din Rusia neagă. În martie, Navalny a fost condamnat la nouă ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de fraudă la scară largă și sfidare a instanței de către un tribunal.

La momentul respectiv, el ispășea deja o pedeapsă de doi ani și jumătate într-o tabără de prizonieri la est de Moscova pentru încălcări ale eliberării condiționate legate de acuzații despre care el spune că au fost fabricate pentru a-i zădărnici ambițiile politice.

Recent, Navalny a anunțat că a fost pus sub acuzare într-un nou dosar penal în urma căruia ar putea fi condamnat la 15 ani de închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.