Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A apărut o aplicație de telefon care oferă sugestii pentru un stil de viață sănătos

captura youtube
telefon

O aplicație mobilă dedicată unui stil de viață sănătos a fost lansată miercuri seară de Asociația Mai Mult Verde cu sprijinul Telekom România, oferind publicului posibilitatea de a se informa cu privire la o serie de sfaturi bio grupate pe categorii de interes.

Aplicația este intitulată GreenTips și poate oferi 365 de sfaturi ('tips and tricks'), cu sugestii de acțiuni concrete și care pot contribui la adoptarea unui stil de viață verde sustenabil, fiind dezvoltată în premieră pentru România.

Citește și: CAZ INCREDIBIL: S-a născut primul bebeluș cu... TREI părinți

"GreenTips este realizată pentru smartphones cu sisteme de operare Android și iOS și poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore. Este o serie de 365 de sfaturi pentru ca oricine să fie mai prietenos cu mediul în viața de zi cu zi.Oamenii pot afla cum pot face cumpărăturile, adică să nu cumpărăm alimente în exces și apoi să le aruncăm, pe partea electronică să avem grijă să reciclăm materialele de care nu mai avem nevoie, să căutăm să înlocuim becurile cu filament cu cele ecologice. Aplicația va fi dezvoltată și vom introduce detalii despre punctele de colectare și reciclare a materialelor", a declarat pentru AGERPRES Doru Mitrana, coordonatorul aplicației.

Acesta a arătat că există posibilitatea ca internauții să poată dobândi și puncte dacă adoptă sfaturile primite și au posibilitatea de a da share pe facebook pentru a arăta prietenilor sfatul ales.

Potrivit reprezentanților Asociației Mai Mult Verde, utilizatorii aplicației Green Tips pot accesa lista de sfaturi sau se pot abona la Sfatul zilei pentru a primi în următoarele 365 de zile câte o recomandare ce îi va ajuta să își adapteze stilul de viață la capacitatea singurei Planete pe care o avem la dispoziție și a intra în cursa pentru salvarea acesteia.

Cu ocazia lansării oficiale a aplicației a fost prezentat și un film documentar care a tratat impactul de mediu al activităților noastre zilnice, fiind oferite și soluții pentru a contracara aceste aspecte negative, anunță Agerpres.

Documentarul "Demain / Ziua de Mâine" a inaugurat Conferința privind schimbările climatice organizată de ONU la Paris în 2015. În film au fost prezentate exemple din 10 țări (Franța și Insula Réunion, Elveția, SUA, Marea Britanie, Danemarca, Belgia, Finlanda, Norvegia, Islanda, India), unde au fost reinventate agricultura, energia, economia, democrația și educația.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.