Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A apărut primul teaser al sezonului trei pentru serialul de comedie `Crime în imobil`: Meryl Streep are rol de invitat special /Video

Captura YT
Crime in imobil

Primul teaser al sezonului trei pentru serialul original de comedie "Crime în imobil" a fost difuzat în timpul celei de-a 95-a ediţii a Premiilor Oscar.

Meryl Streep, premiată cu Oscar, are rol de invitat special în noul sezon. Primele două sezoane ale seriei sunt deja disponibile pe Disney+.

Creat de Steve Martin, Dan Fogelman şi John Hoffman, serialul de comedie, de crime şi mistere "Crime în imobil" urmăreşte trei străini (Steve Martin, Martin Short şi Selena Gomez) pasionaţi de investigaţii criminalistice care se trezesc brusc implicaţi într-o astfel de anchetă.

Atunci când are loc o moarte macabră în interiorul exclusivistului lor bloc de apartamente din Upper West Side, trio-ul suspectează o crimă şi îşi foloseşte cunoştinţele pentru a afla adevărul. Pe măsură ce înregistrează un podcast pentru a documenta cazul, cei trei descoperă secretele complexe ale clădirii, secrete care se întind pe zeci de ani. Poate şi mai explozive sunt minciunile pe care şi le spun unii altora. În curând, trio-ul aflat în pericol realizează că un ucigaş ar putea trăi printre ei, în timp ce se întrec să descifreze diferitele indicii înainte de a fi prea târziu.

Creatorii şi scenariştii Steve Martin şi John Hoffman ("Grace & Frankie", "Looking") au şi rolul de producători executivi ai serialului de success împreună cu Martin Short, Selena Gomez, creatorul "This Is Us" Dan Fogelman şi Jess Rosenthal.

Serialul este produs de 20th Television, o parte a Disney Television Studios.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.