Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A apărut SIRAR 2.0, softul care oferă siguranță tuturor societăților din România

SIRAR
SIRAR 2.0.

Mult așteptata variantă a softului SIRAR, intitulată SIRAR 2.0 dedicată sectorului privat, gândită pentru a oferi siguranța tuturor societăților din mediul de afaceri din România și a garanta buna funționare a acestora a fost lansată.

Prin asigurarea celor 2 mari funcționalități, similare sectorului public, respectiv, urmărirea tuturor litigiilor unei companii prin transmiterea notificărilor cu privire la stadiul dosarelor aflate pe rolul instanțelor de judecată și monitorizarea la termen a obligațiilor ce revin unei societăți private în implementarea măsurilor/recomandărilor stabilite în urma activităților de control, vine în sprijinul activității curente desfășurate în cadrul unei companii din sectorul privat pentru a preveni numeroasele provocări apărute în gestiunea curentă.

Succesul primei versiuni a softului, adresată inițial doar sectorului public, a condus la dezvoltarea unor funcționalități similare ce privesc mediul de afaceri din România.

Monitorizarea la termen a obligațiilor ce revin agentilor economici în implementarea măsurilor/recomandărilor stabilite în urma activităților de control efectuate de către toate instituțiile cu competențe de control (Agenția Națională pentru Protecția Mediului, Inspectoratul Teritorial de Munca, ANAF, IGSU, DSP, ANPC etc.), reprezintă doar unul dintre beneficiile de care companiile private pot beneficia prin achiziționarea unei astfel de aplicații.

Inițiatorii acestui proiect sunt de părere că reforma instituțiilor din România nu trebuie să se oprească doar la sectorul public. Digitalizarea proceselor administrative trebuie abordată la nivelul ambelor sectoarelor de activitate, atât public cât și privat, fiindcă doar prin intermediul unei perspective conjugate, se poate realizata dezvoltarea integrată a unei societăți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.