Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A chemat medicul, dar a câștigat: Simona Halep, prima victorie după 3 luni și jumătate

WTA tour
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Cincinnati. Marți, ea a învins-o pe poloneza Magda Linette. Cele două sportive s-au mai întâlnit în 2019, în turul II la Roland Garros, iar Halep s-a impus atunci în trei seturi.

Simona Halep, aflată pe locul 13 în clasamentul mondial a învins-o pe Magda Linette, locul 44 WTA în primul tur al turneului de tenis pe suprafață dură de la Cincinnati, SUA, scrie mediafax.ro.

Românca revine după o accidentare și a învins-o pe poloneza în vârstă de 29 de ani în trei sferturi: 6-4, 3-6, 6-1. Meciul a fost întrerupt zeci de minute din cauza ploii.

Halep s-a impus în primul set după 40 de minute de joc.

În setul doi, la scorul de 4-1 pentru sportiva poloneză, Halep a cerut time-out medical, acuzând dureri la coapsa dreaptă. Ea a evoluat apoi cu un bandaj.

Imediat după time-out-ul medical, la scorul de 4-2, meciul a fost întrerupt aproape o oră din cauza ploii.

La reluare, Linette s-a impus, scor 6-3, după aproape 46 de minute. Halep şi-a asigurat un cec de 15.330 de dolari şi 60 de puncte WTA.

În turul doi, Halep va evolua cu învingătoarea din meciul dintre americanca Jessica Pegula, locul 30 mondial, şi sportiva italiană Camila Giorgi, locul 71 WTA.

Pentru Halep a fost prima victorie după trei luni şi jumătate. La 12 mai, la turneul de la Roma, jucătoarea din Constanţa s-a accidentat la glezna stângă. Ea a revenit săptămână trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi, unde a fost acceptată direct, de americanca Danielle Collins.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.