Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A condus un autoturism încredinţat de mamă iar acum are dosar penal - Cazul unei adolescente din Galaţi

dosare

O minoră de 17 ani, din judeţul Galaţi, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost surprinsă, fără permis, la volanul unui autoturism încredinţat de mama sa, se arată într-o informare transmisă, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Postului de Poliţie Matca au depistat în trafic, conducând autoturismul pe un drum public din comună, o tânără, de 17 ani, din localitate, care nu deţinea permis de conducere.

Citește și: Alexandru Rafila anunţă că în toamnă am putea avea primul medicament împotriva COVID-19. A fost testat cu succes în SUA

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul îi fusese încredinţat tinerei de mama sa, care se afla alături de ea, cele două deplasându-se la un magazin comunal pentru achiziţionarea de alimente.

În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se ştie că nu posedă permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.