Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A crescut uşor numărul persoanelor vaccinate în Harghita - 885 au fost imunizate în ultimele 14 zile

vestidinrusia.ro
vaccin covid medic

Numărul persoanelor care au fost vaccinate împotriva COVID-19 a crescut uşor în Harghita, în ultimele două săptămâni, arată datele furnizate de Instituţia Prefectului.

Potrivit sursei citate, numărul de doze de vaccin administrate în ultimele 14 zile este de 885, în contextul în care în prima săptămână din septembrie fuseseră administrate în centrele de vaccinare şi în cabinetele medicilor de familie un număr de 380 de doze de vaccin.

De la începutul campanie de imunizare, în data de 4 ianuarie, în Harghita au fost administrate 144.672 doze de vaccin, din care 76.876 doze la prima administrare şi 67.796 doze rapel.

Instituţia Prefectului mai informează că 45 de medici de familie administrează vaccinul în cabinetele lor, până acum fiind imunizate 3.917 persoane.

Sursa citată a mai arătat că un număr de 38 de copii au fost confirmaţi cu SARS-CoV-2 în ultima săptămână, toţi fiind trataţi la domiciliu.

De asemenea, de la începutul anului şcolar s-au înregistrat 26 de cazuri de elevi şi patru profesori infectaţi cu noul coronavirus.

Numărul infectărilor este în creştere în Harghita, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 41 de noi cazuri, iar incidenţa la o mie de locuitori a ajuns, joi, la 0,73.

În spitalele din judeţ se află internate 124 de persoane, în vreme ce 207 sunt izolate la domiciliu, iar 511 se află în carantină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.