Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A cumpărat mai multe apartamente, iar constructorul a revândut locuințele altor oameni: sunt în joc peste 160.000 de euro

Radu Pop
Agora
constructii imobiliare

A cumpărat mai multe apartamente, iar constructorul a revândut locuințele altor oameni: sunt în joc peste 160.000 de euro!

Un prahovean îl acuză pe un dezvoltator imobiliar că a revândut apartamentele pe care el le cumpărase deja.

Un ploieștean acuză că trei apartamente cumpărate de el în blocul White Tower din Bariera București au fost revândute de dezvoltatorul imobiliar altor persoane, potrivit observatorulph.ro

Sursa citată precizează că Banu Cristian a cumpărat în 2021 trei apartamente în blocul White Tower din cartierul ploieștean Bariera București. Deși ar fi trebuit să intre în posesia locuințelor, ploieșteanul a aflat cu stupoare că acestea au fost revândute altor persoane.

El i-a făcut dezvoltatorului imobiliar plângere la Poliție și Parchet. În replică, avocatul care reprezintă interesele dezvoltatorului susține că acesta este un litigiu comercial, care va fi rezolvat în instanță.

Contactat de Observatorul Prahovean, avocatul Vlad Nichita, reprezentantul dezvoltatorului imobiliar, susține că litigiul este unul de natură comercială, care va fi soluționat în instanță. Acesta a precizat că Mărioara Lupu a depus la DNA o plângere penală pentru șantaj pe numele lui Cristian Banu și avocaților săi.

Pe 21 martie, IPJ Prahova a transmis un comunicat privind efectuarea de percheziții la dezvoltatorul imobiliar respectiv:

”Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în baza delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pun în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în județul Prahova și în municipiul București, la persoane bănuite de infracțiuni din sfera criminalității economice.

Cinci persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri.

În fapt, reprezentanții unui operator economic, în perioada 2018 – 2022, ar fi construit un bloc de locuințe în municipiul Ploiești, fără a respecta prevederile autorizațiilor de construire și ar fi falsificat mai multe înscrisuri, pe care le-ar fi utilizat, atât în fața autorităților publice locale, pentru înscrierea dreptului de proprietate asupra imobilului, cât și la notarul public, pentru vânzărea apartamentelor.”

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, fals în declarații, uz de fals și fals intelectual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.