Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A demisionat antrenorul campioanei Braziliei la fotbal

Radu Pop
ecotvpanama.com
Alexi Stival

Antrenorul Alexi Stival a demisionat de la echipa de fotbal Atletico Mineiro la câteva săptămâni după câştigarea campionatului Braziliei, pentru a se ocupa de probleme personale, a anunţat marţi clubul, citat de Reuters.

"Cuca a invocat probleme familiale şi a spus că decizia sa este definitivă", a afirmat clubul, adăugând că tehnicianul de 58 de ani a promis că nu va antrena altă echipă în 2022.

Alexi Stival, cunoscut sub numele de Cuca, se desparte ca un erou de echipa din oraşul Belo Horizonte după ceea ce a fost probabil cel mai bun sezon din istoria clubului. Sub conducerea sa, Atletico a câştigat campionatul şi Cupa Braziliei şi campionatul statului Minas Gerais. A fost prima oară când ea a cucerit trei trofee majore într-un sezon şi primul său titlu de campioană după 1971.

Cuca a devenit, alături de Luiz Felipe Scolari, singurul tehnician brazilian care a triumfat cu aceeaşi echipă în campionat, Cupa Braziliei şi Copa Libertadores. Succesul în această competiţie a fost reuşit în 2013, la primul său mandat pe banca lui Atletico.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.