Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A denunțat eșecul 'României educate' și a fost amendat: senatorul USR Ştefan Pălărie, taxat cu 1.000 de lei

edupedu.ro
Ştefan Pălărie

A denunțat eșecul 'României educate' și a fost amendat: senatorul USR Ştefan Pălărie, taxat cu 1.000 de lei

Senatorul USR Ştefan Pălărie a anunţat, vineri, că a primit o amendă de 1.000 de lei, după ce a protestat pe 4 iulie, în faţa Palatului Cotroceni, care găzduia o ceremonie legată de promulgarea Legilor Educaţiei, informează Agerpres.

Senatorul USR a mers atunci, alături de alţi colegi parlamentari, la Palatul Cotroceni cu un banner şi pancarte pe care scria "Eşecul României Educate: 50.000 de copii nu s-au înscris la BAC".

"Uitaţi ce surpriză rătăcită am găsit prin cutia poştală, exact când Guvernul planifică încă o ţeapă pentru profesori, că doar na, e imposibil să mai apară o grevă. Amenda aceasta îmi aminteşte că au trecut 6 luni de când profesorii protestau pentru o minimă decenţă salarială şi erau amăgiţi cu creşteri pe care puterea ştia încă de atunci că nu va putea să le onoreze. Ăsta e modus operandi-ul celor din Guvern: minciuni ca să ţină treaba pe termen scurt, fără planuri temeinice pe termen lung. Dar e bine, uite că le-a mers jumătate de an. Rămâne de văzut ce se întâmplă mai departe (indiciu: nu mai scapă aşa uşor la următoarea grevă)", a scris parlamentarul, pe Facebook.

"Evident că nu mai pot contesta această amendă acum, dar voi contesta permanent acţiunile acestui Guvern iresponsabil care minte cum respiră", a completat Ştefan Pălărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.