Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A făcut accident, iar apoi a început să râdă, după care a adormit, la volan / VIDEO

Un accident rutier s-a produs vineri, la ora 13.30, în municipiul Arad. Implicate au fost un autoturism și o autoutilitară. De vină pentru producerea incidentului este conducătorul autoutilitarei care a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în autoturismul înmatriculat în Franţa, care circula regulamentar din sens opus.

Un martor ocular care circula în spatele autoutilitarei, a povestit pentru Ghidul Arădean că şoferul avea un comportament cel puţin ciudat. Se pare că utilitara era încărcată peste limită, iar conducătorul auto, în vârstă de aproximativ 50 de ani, rula foarte încet şi nu reuşea să păstreze direcţia maşinii, întrând adesea pe contrasens, făcând practic, imposibilă orice depăşire.

După producerea accidentului, bărbatul s-a arătat amuzat de întreaga situaţie, a râs, a claxonat, a ieşit din maşină, a intrat din nou şi a claxonat, iar când a vrut să scoată cheile din contact, a adormit instant.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD care l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat de urgenţă la spital. Potrivit medicilor, este posibil ca bărbatul să fi suferit un atac cerebral, însă nu este exclusă nici varianta a acesta să fi consumat substanţe interzise. În urma analizelor medicale, medicii vor stabili cauza exactă a comportamentului ciudat al bărbatului, iar rezultatul va fi comunicat poliţiei rutiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.