Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A făcut spectacol! Messi doboară un alt record al lui Ronaldo în Liga Campionilor

365dm.com
Lionel Messi

Superstarul lui Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a avut o prestație excelentă împotriva lui Maccabi Haifa, marți, marcând două goluri în stilulul său caracteristic. PSG a zdrobit Maccabi Haifa cu 7-2, iar Messi a oferit și două pase decisive, stabilind noi recorduri în Liga Campionilor, scrie Mediafax.

Messi a deschis scorul dând tonul dezlănțuirii lui ce Paris Saint-Germain în victoria categorică împotriva lui Maccabi Haifa în Liga Campionilor.

Cel de-al doilea gol al său - o lovitură de maestru din afara careului - a fost cel care ține prima pagină a ziarelor.

Acest gol face ca argentinianul să devină cel mai bun marcator din afara careului, în Liga Campionilor, cu 23 de reușite, mai mult decât orice alt jucător în competiție, de la debutul său în 2004/05.

Conform statisticilor furnizate de Opta, Messi a marcat din afara careului cu un gol mai mult decât Cristiano Ronaldo, rivalul său de o viață de la Manchester United.

Messi a doborât încă un record al lui Ronaldo în Liga Campionilor în prima întâlnire a lui PSG din faza grupelor cu Maccabi, devenind primul jucător care a marcat împotriva a 39 de echipe diferite în competiție.

Opta a dezvăluit, de asemenea, că Messi, la 35 de ani și 123 de zile la ora jocului, este cel mai în vârstă jucător care a marcat de două ori și a oferit și două pase de gol într-un meci din Liga Campionilor.

De asemenea, el este în prezent singurul jucător care a marcat peste 10 goluri și a dat peste 10 pase de gol în toate competițiile dintre jucătorii din primele cinci ligi europene în acest sezon.

Argentinianul a revenit la cea mai bună formă, pe care va dori să o păstreze pentru PSG în ultimele meciuri interne înainte de Cupa Mondială de luna viitoare, unde va fi din nou liderul echipei naționale a Argentinei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.