Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost arestat agresorul tânărului din Botoşani înjunghiat în campusul studenţesc Tudor Vladimirescu

dosare
Potrivit sursei citate, un bărbat din judeţul Vaslui este bănuit că l-a înjunghiat pe tânărul din Botoşani, pe numele său fiind emis un mandat de aducere.

"În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 octombrie, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi şi introdus în Arestul IPJ Iaşi. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", se menţionează în comunicatul de presă.

Reamintim că un tânăr din Botoşani, în vârstă de 29 de ani, a fost transportat la spital de echipajul de pe o ambulanţă de tip C, după ce acesta a fost găsit în campusul "Tudor Vladimirescu".

Conform medicilor, acesta a fost victimă a unei agresiuni fizice, prezenta mai multe răni prin înjunghiere şi se afla în stare avansată de ebrietate. El a fost internat la Clinica de Chirurgie Generală pentru suturarea plăgilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.