Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost bătut și jefuit în arest, iar cumnatul lui Victor Ponta tocmai ce a mai primit o lovitură

hertanu cumnat ponta

Iulian Herțanu, cumnatul lui Victor Ponta, este arestat pentru fraudarea fondurilor europene. Herțanu a dat de belea mare după gratii: a fost bătut și jefuit. Însă, asta nu e tot. Herțanu a mai primit o lovitură, una financiară.

Citește și: Un avocat ȘOCHEAZĂ: Soarta lui Traian Băsescu nu se hotărăște în România

Asocierea SC Euroconstruct Trading 98-SC Grossman Engineering Group, executantul lucrărilor de canalizare de la Comarnic ce face obiectul unei anchete a DNA, începe să plătească penalităţi de 0,1% pe zi din valoarea contractului întrucât a expirat termenul la care lucrările ar fi trebuit terminate.

Citește și: A fugit de la școală ca să vadă un meci de tenis! Ce i-a spus Carmen Iohannis președintelui

Asocierea SC Euroconstruct Trading 98 SRL- SC Grossmann Engineering Group SRL, care a câştigat licitaţia pentru extinderea reţelei de canalizare a oraşului Comarnic din fonduri europene, a depăşit din nou termenul de finalizare a lucrărilor, stabilit, în urma unei prelungiri a contractului, pentru data de 5 martie 2015, a declarat, vineri, Dumitru Pantea, directorul general al Hidro Prahova, firma la care acţionar este Consiliul Judeţean Prahova şi care derulează proiectul european.

Acesta a precizat că SC Grossmann Engineering Group SRL nu mai este liderul asocierii care a câştigat contractul pentru canalizarea de la Comarnic şi că lider de asociere este acum SC Euroconstruct Trading 98.

Este pentru a doua oară când asocierea SC Euroconstruct Trading 98 SRL- SC Grossmann Engineering Group SRL depăşeşte termenul prevăzut în contract pentru finalizarea lucrărilor de extindere a canalizării de la Comarnic.

Luna trecută, DNA Ploieşti a deschis o anchetă care vizează infracţiuni de deturnare a fondurilor europene şi evaziune fiscală în derularea acestui contract. În dosarul instrumentat de DNA, cumnatul premierului Victor Ponta şi omul de afaceri Vladimir Ciorbă sunt arestaţi preventiv pentru constituire de grup infracţional organizat, deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală. În acelaşi dosar, sunt puşi sub control judiciar deputaţii Sebastian Ghiță, Vlad Cosma şi şeful CJ Prahova Mircea Cosma, acuzaţi că l-au susţinut pe Herţanu pentru ca firma sa să obţină contractul pentru extinderea canalizării de la Comarnic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.