Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost declanșată procedura de selecţie a celor doi membri ai societăţii civile din CSM. Anunțul făcut de șefa Senatului

Facebook
Alina Gorghiu

Procedura de selecţie a celor doi membri ai societăţii civile din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a fost declanşată, urmând ca Senatul să dea un vot pe noua structură până la sfârşitul lunii decembrie, a informat, luni, preşedintele interimar al forului legislativ, Alina Gorghiu, după şedinţa Biroului permanent.

"De interes pentru sistemul judiciar şi pentru Parlament, astăzi, am avut un punct, împreună cu Comisia juridică, cu liderii de grup, am declanşat, printr-un vot unanim, procedura de selecţie a celor doi membri care trebuie să vină din societatea civilă pentru a completa structura Consiliului Superior al Magistraturii. În acelaşi timp, CSM-ul ne-a transmis lista cu membrii care au fost votaţi în forurile lor statutare, îi vom valida pe toţi până în termenul de 6 ianuarie. La sfârşitul lui decembrie, veţi vedea în Senatul României un vot pe noua structură a CSM, va fi validată şi vor putea să-şi înceapă activitatea", a precizat Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.