Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost deja eliminat Serghei Șoigu? Vladimir Putin anunță că nu are și o întâlnire bilaterală cu ministrul Apărării în Consiliul de Securitate de luni

Nezavisimaia Gazeta
Putin Soigu

Programul președintelui rus Vladimir Putin pentru ziua de luni nu include întâlniri bilaterale cu membrii Consiliului de Securitate, inclusiv cu ministrul Apărării Serghei Șoigu, a anunțat duminică secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov.

"Nu", a răspuns el la întrebarea pusă de presa rusă.

La începutul zilei, Peskov a declarat că liderul rus va avea luni, 10 octombrie, o întâlnire cu membrii Consiliului de Securitate.

"Mâine președintele este programat să aibă o întâlnire cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate", a spus Dmitri Peskov pentru TASS. Peskov nu a precizat dacă situația cu podul din Crimeea va fi discutată în cadrul întâlnirii. "Vom raporta rezultatele", a explicat el.

Actualul ministru al Apărării, Serghei Șoigu, ar putea să fie schimbat din funcție, asta după ce podul din Crimeea a fost serios avariat de o explozie. Vladimir Putin susține că serviciile secrete ucrainene au organizat această acțiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.