Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost deschis primul centru de vaccinare anti-COVID pentru copii din municipiul Brăila

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare copii

Primul centru de vaccinare anti-COVID pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani, de la nivelul municipiului Brăila, a fost deschis miercuri, informează Prefectura Brăila.

"Astăzi, 16.02.2022, s-a deschis primul centru de vaccinare din municipiu pentru populaţia pediatrică cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani. Punctul de la Şantierul Naval VARD îşi va desfăşura activitatea de imunizare de luni până vineri, între orele 8,00 - 16,00", se arată într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Brăila.

Un alt centru de vaccinare anti-COVID pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani din judeţul Brăila se află la Spitalul orăşenesc Făurei, potrivit Agerpres.

În judeţul Brăila, în prezent sunt funcţionale pentru adulţi cinci centre de vaccinare, unul în sala de sport a Liceului Tehnologic "Anghel Saligny", unul în incinta Brăila Mall, unul în sala de Sport 'Nedelcu Chercea', unul la Spitalul orăşenesc Făurei şi unul la Şantierul Naval VARD, imunizarea anti-COVID făcându-se, de asemenea, şi în cabinetele medicilor de familie.

Potrivit datelor oficiale făcute publice de ISU Brăila, de la începutul pandemiei, în judeţ s-au vaccinat în total 166.923 de persoane, dintre care 98.991 şi cu doza a doua şi 24.134 şi cu doza a treia (booster).

De la începutul pandemiei au fost confirmate cu COVID-19 26.793 de persoane, dintre care 1.343 au fost declarate decedate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.