Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost desemnat cel mai bun rugbist român din străinătate

rugby

Jucatorul Mihai Macovei (Colomiers) a fost desemnat cel mai bun rugbist român din strainatate, în timp ce cel mai bun jucator din SuperLiga CEC Bank a fost ales Viorel Lucaci, de la Steaua Bucuresti, într-o gala organizata de Federatia Româna de Rugby, potrivit Mediafax.

De asemenea, jucatorii Marius Tincu si Cristian Petre au fost inclusi în Hall of Fame-ul rugbyului românesc, în timp ce Ovidiu Tonita, Danut Dumbrava, Cosmin Ratiu, dar si antrenorul Vasile Soporan au fost recompensati pentru întreaga activitate.

Cel mai bun marcator din SuperLiga CEC Bank a fost ales Valentin Calafeteanu (Timisoara Saracens), iar cel mai bun strain din SuperLiga CEC Bank Tangimana Fonovai (Timisoara Saracens).

Tudorel Bratu de la Dinamo Bucuresti a fost desemnat cel mai bun tânar jucator din SuperLiga CEC Bank, iar Remus Zaharescu (Stiinta Petrosani) cel mai bun jucator - Divizia Nationala de Seniori.

Cel mai bun jucator - Divizia A a fost ales Cristian Sauan (CS Manastur), în timp ce premiul pentru cel mai bun antrenor de seniori i-a revenit lui Heinkel Grainger (Timisoara Saracens).

Adrian Motoc (Racing 92 Metro) a fost desemnat cel mai bun junior, iar Stefan Acsinte (CSA CSS Steaua) cel mai bun antrenor de juniori.

Premiul pentru cel mai bun jucator rugby 7 i-a revenit lui Alexandru Porojan (CSA Steaua), iar cel pentru cea mai buna jucatoare rugby 7 Alinei Dinita (Agronomia Bucuresti).

Cel mai bun arbitru român în 2015 a fost ales Vlad Iordachescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.