Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost emis COD ROȘU de averse și vijelii - UPDATE

facebook.com
meteo alert

UPDATE

Meteorologii au emis, sâmbătă, avertizări nowcasting cod roșu de ploi și vijelii pentru mai multe localități din judele Brașov, Hunedoara, Vâlcea și Gorj, în special pentru zona înaltă.

Potrivit ANM, codul roșu pentru județul Brașov este valabil până la ora 16.30 și vizează zona de munte, de la peste 1.800 de metri și Vama Buzăului. Se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

În județul Hunedoara, codul roșu este valabil până la ora 16.00 și vizează localitățile Petroșani, Vulcan, Lupeni, Uricani, Aninoasa și zona de munte de la peste 1.800 de metri. Se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

În județul Gorj, este cod roșu până la ora 15.45, în zona de munte, la peste 1.800 de metri. Se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

Și în Vâlcea este cod roșu până la ora 15.40 Sunt vizate localitățile Perișani, Câineni, Boișoara, Racovița, Titești și zona de munte de la peste 1.800 de metri. Aici se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

UPDATE

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o nouă avertizare nowcasting Cod roşu de averse torenţiale pentru zone din judeţul Hunedoara, valabilă în ora următoare.

Potrivit meteorologilor, până la ora 16:00, în judeţul respectiv, în zona de munte, la peste 1.800 de metri, dar şi în localităţile Petroşani, Vulcan, Lupeni, Uricani şi, Aninoasa, se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

UPDATE

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare nowcasting Cod roşu de averse torenţiale pentru zona de munte a judeţului Gorj, valabilă în ora următoare.

Potrivit ANM, în intervalul orar 14:45 - 15:45, în judeţul avertizat, în zona de munte, la peste 1.800 de metri, se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Știrea inițială

Meteorologii au emis sâmbătă o avertizare Cod roșu de averse și vijelii pentru județul Vâlcea.

Potrivit ANM, sunt vizate localitățile Perișani, Câineni, Boișoara, Racovița, Titești, dar și zona de munte din județul Vâlcea.

În aceste zone se vor semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină.

Avertizarea este în vigoare până la ora 15.40.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.