Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost găsită pensia de 27 de lei. A fost descoperită întâmplător la o acțiune civică pentru pensionari. Piedone promite să îndrepte lucrurile (VIDEO)

click.ro
pensie

Elisabeta Vasiloni are 82 de ani şi a lucrat toată viaţa la CAP. Acum, în loc să îşi trăiască liniştită bătrâneţile, este nevoită să lupte pentru a supravieţui. Femeia vine aproape zi de zi în piaţa din Deva, unde vinde ce reuşeşte să cultive în grădina sa. Cazul Elisabetei a fost descoperit de umanişti exact în timpul unei campanii menite să vină în sprijinul pensionarilor.

Vezi și: Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, explică doleanţele magistraţilor: 'Nu înseamnă că dorim revenirea la forma anterioară a legilor, dinainte de a fi modificate'

Coordonatorul  politic al umaniștilor, Cristian Popescu Piedone, susține că nu a mai văzut o pensie atât de mică și a anunțat că partidul pe care îl reprezintă va cere recalcularea pensiilor pentru ca cei aflați în astfel de situații să își trăiască decent ultimii ani de viață.

Umaniştii au demarat o campanie de strângere de semnături, în toată ţara, prin care vor să promoveze un proiect de lege care ar veni ca o gură de oxigen pentru pensionari. Proiectul prevede ca aceştia să poată munci şi după ce ies la pensie, iar astfel, ei să poată avea un venit suplimentar, iar societatea să poată beneficia de experienţa lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.