Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost în PNL, iar acum vrea să-și facă mat foștii colegi: Planurile SECRETE ale unui fost baron

sigla pnl

Unul dintre foștii baroni ai PNL pregătește câteva planuri secrete pentru cei care i-au fost colegi. Mircea Moloţ se pregăteşte să-şi dovedească abilităţile de sforar şef şi să confirme apelativul cu care îl alinta Marian Petrache, „Înţeleptul”.

Surse bine informate susţin că Mircea Moloţ va da o lovitură partidului care l-a propulsat şi pe care l-a condus la nivel judeţean în ultimii 5 ani. Astfel, fostul preşedinte vrea să rupă cât mai mult din aripa nemulţumiţilor din PNL pentru a-i orienta spre proiectul politic al lui Călin Popescu Tăriceanu.

Primul tocmit pentru această mişcare este fostul preşedinte al organizaţiei PDL Deva, Emanuel Clej. Potrivit calculelor făcute la Săcărâmb, Clej ar urma să conducă organizaţia Deva a Partidului Conservator (jumătatea ALDE).

Al doilea personaj politic care ar urma să intre în schemă este proaspăt demisionarul din PNL, Nelu Ardelean.

Din această construcţie nu va lipsi, probabil, nici Marian Muntean, consilier local liberal, rudă a soţiei lui Mircea Moloţ.

La “temelia” PNL Hunedoara mai lucrează şi câţiva primari care au avut deja întâlniri „conspirative” cu fostul preşedinte pe moşia acestuia de la Săcărâmb.Aceştia ar urma să dea lovitura de graţie PNL-ului cu puţin înainte de alegerile locale din 2016, când ar urma să anunţe că nu vor mai candida sub sigla acestui partid.

Calculele lui Mircea Moloţ nu se opresc aici. Pariul fostului președinte al CJ este că, la alegerile locale de anul viitor, PNL și PSD nu vor reuși să facă singuri majorități în consiliile locale și județean, așa că el va decide cine intră la guvernare în județ și în ce condiții, scrie hunedoaralibera.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.