Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost lansată oficial în România Salt Bank, bancă 100% digitală deţinută de Grupul Financiar Banca Transilvania

salt bank

Salt Bank, primul neobank 100% românesc, a fost lansat oficial pe piaţa din România. Salt Bank, cu sediul în România, este deţinută integral de Grupul Financiar Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România. Salt Bank le oferă clienţilor săi posibilitatea unică de a deveni fondatori şi, în timp, acţionari ai băncii, în eventualitatea listării la bursă.

”Salt Bank a fost lansată oficial pe piaţă, marcând începutul unei noi ere digitale. Diferenţiindu-se de băncile tradiţionale, Salt Bank îşi propune să fie mai mult decât o bancă: o experienţă 100% digitală, adaptată la nevoile contemporane ale utilizatorilor. Cu o viziune clară asupra viitorului, Salt combină stabilitatea financiară a unei banci cu agilitatea unui FinTech”, anunţă banca.

Peste 80.000 de români confirmă interesul pentru o bancă 100% digital.

Consumatorii si-au aratat interesul pentru a deveni clienţi Salt Bank încă de la lansarea programului de pre-înrolare. Programul confirmă apetitul românilor pentru o bancă 100% digital, în mai puţin de trei săptămâni, peste 80.000 de persoane s-au înscris pe lista de aşteptare pentru a deveni fondatori Salt.

"Prin lansarea Salt, nu doar că aducem pe piaţa din România primul neobank 100% românesc, dar propunem şi o perspectivă unică care îmbină tehnologia şi finanţele. Am construit Salt Bank cu responsabilitate şi ambiţie pe termen lung. Şi chiar dacă nu suntem perfecţi, suntem perfectibili. Iar pentru asta, vom testa cele mai bune solutii împreună cu clienţii. Ne asumăm asta. E mai mult decât o promisiune. Salt. Banking, dar cum vrei tu”, spune Gabriela Nistor, CEO-ul Salt Bank.

Comunitatea Fondatorilor Salt numără deja 2.200 de utilizatori care au adus peste 5.000 de idei până în acest moment.

Clienţii la lansare primesc oportunitatea de a deveni fondatori: Salt Bank oferă clienţilor săi posibilitatea unică de a deveni fondatori şi, în timp, acţionari ai băncii, în eventualitatea listării la bursă; dobânda 3% p.a. la contul curent principal şi Spaces, dacă clienţii fac plăti de minimum 1.000 lei/ lună; un card multicurrency cu tranzacţionare în 17 valute din toată lumea; Un produs nou pe piaţa din România: Spaces, un spaţiu dedicat startului în economisire, atât pentru planuri mici, cât şi pentru visuri mari; o aplicaţie versatilă care oferă tot ce au nevoie clienţii şi nimic din ce îi încurcă.

Campania este valabilă în perioada 1 aprilie – 1 octombrie. Dobânda se calculează zilnic pentru disponibilităţile din contul curent în RON, inclusiv Spaces. Dobânda va fi calculată în limita unui sold zilnic maxim de 80.000 lei.

Salt Bank, cu sediul în România, este deţinută integral de Grupul Financiar Banca Transilvania – cea mai mare bancă din SEE.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.