Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost prins CRIMINALUL care i-a TĂIAT gâtul unui fost primar PSD

criminalisti

Un localnic în vârstă de 58 de ani din Lunca Mureşului este bănuit că l-a ucis, în urmă cu două săptămâni, pe fostul primar al comunei, presupusul autor al crimei fiind reţinut duminică de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, poliţiştii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Institutului Naţional de Criminalistică, au identificat un bărbat, de 58 de ani, din Lunca Mureşului, bănuit de comiterea infracţiunii de omor a cărei victimă a fost un bărbat, de 64 ani, din aceeaşi localitate.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Universitatea de Medicină: Un profesor s-a DEZBRĂCAT în fața studenților! Reacția ȘOCANTĂ a studentelor / VIDEO

Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care a luat, faţă de acesta, măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Ioan Rusu, fost primar PSD al comunei Lunca Mureşului, a cărui dispariţie a fost anunţată sâmbătă de către familie, a fost găsit decedat în urmă cu două săptămâni, într-o zonă izolată. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit lângă maşina personală, pe un drum comunal, lângă fosta unitate de morărit din localitate, într-o zonă relativ izolată. Bărbatul avea mai multe tăieturi pe corp. Rusu, edil până în vara acestui an, a fost primar al comunei timp de trei mandate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.