Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost reluat traficul feroviar pe ruta Gura Humorului - Frasin

Accident feroviar 3 Cluj

Circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale de trafic, fără restricţii de viteză, pe intervalul Gura Humorului - Frasin, unde calea ferată a fost inundată de ape, iar terasamentul spalat, informează CFR SA.

Reprezentanţii companiei menţionează că, pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, Regionala CF Iaşi a beneficiat de "un ajutor considerabil din partea primăriei oraşului Gura Humorului". Potrivit sursei citate, primăria oraşului Gura Humorului a contribuit atât cu materiale, dar şi cu utilaje terasiere, necesare finalizării lucrărilor de reparaţii la calea ferată în zona afectată de inundaţii, potrivit agerpres.ro.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

Circulaţia feroviară între Gura Humorului şi Frasin a fost reluată luni, la ora 9:40, trenurile urmând să circule pe zona afectată de inundaţii cu restricţie de viteză şi sub supravegherea personalului feroviar de specialitate.

Luni dimineaţa, traficul feroviar a fost întrerupt pe distanţa Gura Humorului - Frasin, la km 39+885, din cauza inundaţiilor, iar trei trenuri de călători au staţionat temporar, două în staţii, în timp ce trenul R 5620 a fost oprit în linie curentă înainte de zona afectată.

Citește și: Rareș Bogdan dezvăluie varianta PNL pentru funcția de Avocat al Poporului: Nu e Ana Birchall

Până la finalizarea intervenţiilor în zona inundată, Regionala CF Iaşi a asigurat continuitatea în circulaţia feroviară cu mijloace auto între Gura Humorului şi Frasin.

Zeci de gospodării au fost afectate de ploile torenţiale din ultimele 24 de ore în oraşele Gura Humorului şi Frasin şi în localitatea Doroteia, iar în Ţibeni o casă a luat foc din cauza unui trăsnet, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.