Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost stabilită data la care Manchester City va da explicaţi cu privire la acuzaţii de încălcare a regulilor financiare

calcioefinanza.it
manchester city

Directorul executiv al Premier League, Richard Masters, a declarat că a fost stabilită o dată pentru audierea privind presupusele încălcări ale regulilor financiare de către Manchester City, dar a menţionat că nu o poate preciza, scrie BBC.

Everton, care a făcut deja apel împotriva unei deduceri de 10 puncte pentru o acuzaţie anterioară, şi Nottingham Forest au fost acuzate luni pentru încălcarea regulilor de sustenabilitate ale Ligii, potrivit Agerpres.

Masters a spus că a înţeles de ce fanii ambelor cluburi ar putea fi frustraţi. "Pot înţelege, dar sunt acuzaţii foarte diferite", a spus el Comisiei pentru Cultură, Media şi Sport (CMS).

"Dacă vreun club, actualii campioni sau alţii, ar fi fost găsit de încălcarea regulilor de cheltuieli, ar fi exact în aceeaşi poziţie cu Everton sau Nottingham Forest. Dar volumul şi caracterul acuzaţiilor aduse în faţa lui Manchester City, despre care, evident, nu pot vorbi deloc, sunt într-un context complet diferit. Există o dată stabilită pentru această procedură. Din păcate, nu vă pot spune când", a spus Masters.

Campionii din Premier League, Man City, au fost acuzaţi de peste 100 de încălcări ale regulilor financiare în februarie 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.