Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost unul dintre cei mai cunoscuţi parlamentari, dar acum pleacă din ţară: 'Biletul de avion e doar dus'

demisie exit

După ani de zile în care s-a manifestat în spaţiul public românesc, ca parlamentar sau activit civic, în sprijinul comunităţii LGBT şi pentru drepturile animalelor, Remus Cernea anunţă că pleacă din România. Acesta se mută în Finlanda, după cum anunţă pe pagina sa de Facebook.

Vezi şi: Pepenele roșu injectat. Cum îl recunoști?

"Dragi prieteni, dupa 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbarii in Romania, voi face acum tot mai mult pasul si spre actiuni care vizeaza intreaga umanitate, nu doar o tara.

In cursul dupa-amiezii de maine voi pleca in Finlanda, unde ma voi angrena pentru o perioada mai lunga in proiecte creative care au legatura si cu Romania, dar nu numai.

Biletul de avion este doar dus. Daca si cand voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo.

Imi doresc sa revin la un moment dat, imi doresc sa pun umarul din nou la ridicarea Romaniei. Am muncit din greu si m-am luptat pentru libertate, dreptate, justitie si o dezvoltare morala a societatii noastre. Am inregistrat numeroase succese si am contribuit la schimbari de mentalitate de natura sa apropie tara noastra de cele civilizate, prospere si dezvoltate din occident.

E drept si ca de multe ori nu am fost inteles, iar alteori am fost crunt lovit, chiar de catre apropiati in care investisem incredere si prietenie. Dar cumva ma asteptam la astfel de lucruri, iar tot ceea ce am avut de suferit m-a fortificat interior in cele din urma.

Voi reveni sa lupt pentru Romania in contextul in care voi avea sentimentul ca o pot face intr-un cadru eficient, alaturi de oameni de calitate si ca beneficiez de sprijinul foarte multora. Altfel ar fi timp si energie irosite.

Vom comunica aici des, iar detalii despre proiectele la care voi lucra va voi oferi pe masura ce ele se vor apropia de implinire.

Numai bine va doresc tuturor!", scrie Cernea pe Facebook.

Vezi şi: Melancolie, obezitate, transpirație abundentă? Semnele ce indică DEFICITUL de vitamina D

Remus Cernea a fost deputat în perioada 2012-2016. Ales din partea USL (PSD) în judeţul Constanţa, acesta a demisionat la scurt timp din partid şi a activat ca deputat independent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.