Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fugit de război, nu și de noroc: Un refugiat ucrainean a câștigat 500.000 de euro la loteria belgiană

Inquam Photos / Octav Ganea
loto numere noroc loterie

A fugit de război, nu și de noroc: Un refugiat ucrainean a câștigat 500.000 de euro la loteria belgiană

Un refugiat de război ucrainean a câștigat 500.000 de euro de pe un bilet răzuibil, a anunțat luni Loteria Națională belgiană, potrivit Reuters, citată de Rador.

Bărbatul a cumpărat luna trecută cardul răzuibil, cu 5 euro, într-o benzinărie, obţinând astfel un câştig de o sută de mii de ori mai mare. Câștigătorul, a cărui identitate va rămâne necunoscută, așa cum este cazul tuturor câștigătorilor la loteria belgiană, are între 18 și 24 de ani și a locuit la Bruxelles în ultimele 12 luni. "Are sentimente amestecate cu privire la câștig. Este dificil să fie fericit, cu tot ce se întâmplă în țara sa natală", a declarat Joke Vermoere, purtătoarea de cuvânt al Loteriei Naționale, făcând aluzie la invazia devastatoare rusă din Ucraina.

Bărbatul ar dori mai întâi să organizeze o petrecere cu banii câştigaţi pentru a le mulțumi tuturor celor care l-au ajutat să se integreze în Belgia

Joke Vermoere a adăugat că bărbatul ar dori mai întâi să organizeze o petrecere cu banii câştigaţi pentru a le mulțumi tuturor celor care l-au ajutat să se integreze în Belgia, iar apoi ar vrea să facă ceva pentru compatrioții săi și reconstrucția Ucrainei.

Ea a mai spus că bărbatul, deşi este fericit în Belgia și și-a găsit de lucru, ar dori să se întoarcă în Ucraina, de îndată ce războiul se va termina. Câștigurile la loterie în Belgia nu sunt impozabile. Anul trecut, 165 de oameni dintr-un mic sat belgian au câștigat 142.897.164 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.