Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fugit să își vadă soția și copiii, deși era în carantină: Poliția l-a prins, l-a dus într-un centru și a sărit pe geam + BĂTAIE cu medicii

www.brasovultau.ro
centru carantina

Un bărbat de 45 de ani din judeţul Galaţi care a nu respectat măsura izolării la domiciliu şi a plecat într-o localitate învecinată să îşi vadă soţia şi copiii a provocat scandal după ce jandarmii l-au dus într-un centru de carantină, de unde a încercat să fugă, sărind de pe geam. Dus la spital pentru îngrijiri medicale, bărbatul a devenit violent cu cadrele medicale, fiind din nou nevoie de intervenţia jandarmilor. În cele din urmă, el a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, după ce a ameninţat că se va omorî.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, vineri, în jurul orei 23:30, la un centru de carantină din judeţul Galaţi a fost adus un bărbat aflat într-o stare avansată de ebrietate care nu a respectat măsura izolării la domiciliu şi a plecat într-o comună învecinată pentru a-şi vedea soţia şi copiii, scrie news.ro.

Citește și: Klaus Iohannis șochează! Demers anti-românesc

Ajuns la centrul instituţionalizat de carantină, bărbatul a devenit agitat şi a început să înjure personalul medical şi jandarmii, spunând că el nu va rămâne acolo şi va încerca să fugă.

"După aproximativ 15 minute de la introducerea în centru, bărbatul a încercat să fugă prin escaladarea geamului camerei. Zgomotul făcut de acesta a fost auzit de jandarmi, iar când s-au îndreptat în direcţia clădirii l-au văzut căzut, fără a da semne că mişcă. La faţa locului a fost solicitat un echipaj medical. Între timp, bărbatul şi-a revenit din starea de inconştienţă, iar la vederea personalului medical a început să devină violent. Jandarmii l-au imobilizat, iar ambulanţa l-a transportat la spitalul de urgenţă pentru investigaţii suplimentare”, se arată în comunicat.

Citește și: Ordin urgent al lui Marcel Vela! Se face lumină: ‘Nu are atribuții’

Sursa citată menţionează că, în timpul investigaţiilor medicale, bărbatul a continuat ameninţările şi injuriile aduse doctorilor şi asistentelor din spital, fiind solicitat din nou un echipaj de jandarmerie.

Oamenii legii au reuşit să îl liniştească, iar la finalizarea investigaţiilor medicale l-au transportat în acelaşi centru de carantină. Întrucât bărbatul a ameninţat că în cazul în care nu i se va da drumul se va omorî, autorităţile au decis transportarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie, unde a fost internat.

Citește și: Furie totală! Codrin Ștefănescu a explodat: ‘Să se rupă norii, să se cutremure pământul’

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru zădărnicire a combaterii bolilor. Bărbatul a fost amendat cu 6.000 de lei pentru proferarea de injurii şi scandal în incinta unei unităţi medicale şi 200 de lei pentru proferarea de injurii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.