Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A furat cheile și a plecat cu mașina deși nu avea permis. A sfârșit în arestul poliției

politie bun

Un tânăr de 17 ani din Sibiu a fost reţinut, după ce a furat un autoturism prin sustragerea cheilor de la proprietar şi a plecat cu maşina, deşi nu avea permis.

Potrivit IPJ Sibiu, în dimineaţa zilei de marţi, un bărbat domiciliat în localitatea Şura Mică a reclamat faptul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul din faţa imobilului în care locuieşte, folosindu-se de cheia adevărată a maşinii, luată din imobil.

În cauză, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală pentru furt, iar în scurt timp au reuşit depistarea autoturismului pe strada Fântânele din municipiul Sibiu.

De asemenea, tot în cursul zilei de marţi, în urma cercetărilor efectuate, presupusul autor al faptei a fost identificat, fiind vorba de un sibian în vârstă de 17 ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

''Din primele investigaţii ale poliţiştilor a reieşit faptul că, în cursul nopţii de luni spre marţi, în jurul orei 1,00, sibianul, care domicilia fără forme legale în imobilul păgubitului, ar fi intrat fără drept într-una dintre camerele locuinţei din Şura Mică, ar fi sustras cheile autoturismului, după care l-ar fi condus până în municipiul Sibiu, abandonându-l pe strada Fântânele'', precizează sursa citată.

Faţă de tânărul în cauză, poliţiştii de investigaţii criminale au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, respectiv conducere fără permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.