Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A ÎNCĂLCAT condițiile și va plăti - Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, a fost transferat din nou la penitenciar

The Australian
Michael Cohen,

Michael Cohen, fost avocat al preşedintelui SUA Donald Trump, a fost transferat joi din arest la domiciliu în penitenciar, dat fiind că a încălcat condiţiile detenţiei, afirmă surse citate de site-ul Axios.com, anunță MEDIAFAX.

În urmă cu câteva zile, Michael Cohen fusese observat, potrivit cotidianului The New York Post, într-un restaurant din oraşul New York împreună cu soţia sa. În plus, Michael Cohen refuzase să poarte brăţară de localizare.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

Michael Cohen fusese transferat în mai de la Penitenciarul Otisville, situat în statul New York, în arest la domiciliu, pe fondul preocupărilor Departamentului Justiţiei privin extinderea epidemiei de coronavirus în închisori.

Michael Cohen, în vârstă de 57 de ani, a efectuat mai mult de un an din sentinţa de trei ani de închisoare pentru rolul jucat în plătirea a două femei care susţineau că avuseseră relaţii intime cu Donald Trump, precum şi pentru infracţiuni financiare. Michael Cohen s-ar putea califica la eliberare condiţionată în noiembrie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.