Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început asfaltarea în Sectorul 5

Captura facebook
Piedone asfaltare

Având în vedere temperaturile ridicate din ultimele zile, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ca societatea Infrastructură 5 S.A. să începă lucrările de asfaltare pe raza sectorului. Până acum acest lucru nu a fost posibil din cauza ninsorilor și a ploilor.

Edilul a mers pe teren astăzi, 27 martie 2021, pentru a vedea cum decurg aceste lucrări. Angajații societății Infrastructură 5 au început asfaltarea străzii Badea Dumitru, a părcării din Aleea Platanilor și, de asemenea, au amenajat parcarea ecologică din strada Dorneasca. Tot astăzi au fost montate mai multe bănci la scările de bloc din strada Dorneasca.

IMAGINI SPECTACULOASE DE LA TURNAREA COVORULUI ASFALTIC

„Trebuie să recuperăm zilele pe care le-am pierdut din cauza vremii nefavorabile. Am vorbit cu angajații societății Infrastructură și le-am cerut să lucreze rapid și eficient. Locuitorii din Sectorul 5 să fie înțelegători și să suporte o perioadă disconfortul creat de lucrări. Este important să transformăm sectorul într-unul modern, demn de o capitală europeană. Știu că sunt multe probleme în ceea ce privește asfaltarea din Sectorul 5, dar vă asigură că avem cele mai bune intenții și ne dorim să asfaltăm într-un timp cât mai scurt, însă trebuie să ne asigurăm că lucrările sunt de calitate.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

În zilele următoare se vor plomba gropile din Sectorul 5 și se va continua asfaltarea străzii Zori de Zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.