Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început jihadul în PNL: Atacat de Vasile Blaga, un vechi vicepreședinte liberal îi răspunde /VIDEO

PNL

Nu e deloc linişte în PNL. Dacă până acum liberalii nu îşi arătau nemulţumirile în privat, acum totul a fost în public. Unul dintre liderii importanţi din teritoriu, primarul Timişoarei, Nicolae Robu a avut o ieşire dură la adresa copreşedintelui PNL, Vasile Blaga.

Citește și: S-a îmbrăcat transparent și a prezentat rubrica meteo: Gafă de prezentatoare TV / VIDEO

Totul a început de la întâlnirea aleșilor locali liberali de la Brașov, co-președintele PNL Vasile Blaga l-a atacat în termeni duri pe Nicolae Robu pentru faptul că n-a reușit să convingă electoratul să vină la vot la alegerile locale. “Domnule Robu să nu-mi mai spui dumneata că așa-i bănățeanul, vine mai greu la vot. Ia fă dumneata un efort și ai să vezi cum vine bănățeanul la vot!”, i-a spus Blaga președintelui PNL Timiș. Mărul discordiei: Robu sugerează că Blaga i l-a impus pe Alin Popoviciu candidat la șefia CJ Timiș, motiv pentru care PNL a pierdut alegerile locale. După scandalul de la Braşov, Robu a răspuns virulent şi pe facebook unde a postat şi filmuleţul în care susţine că i-a dat replica lui Blaga la Braşov.

Citește și: Ei sunt românii care-și vând nunta pe OLX

"DE DRAGUL ADEVĂRULUI!

Iată, în integralitatea ei, secvența "Blaga - Robu" de la reuniunea de la Brașov de ieri a Ligii Aleșilor Locali PNL.

Citește și: Cum s-a ajuns la cea mai mare sinucidere în masă din istorie. Aproape 1000 de oameni și-au pus concomitent capăt vieții

Menționez că întoarcerea capului spre dreapta și zâmbetele colegilor Bolojan etc. au fost cauzate de replica mea, aflat în dreapta lor în prezidiu, făcută cu zâmbetul pe buze: "aștept exemplu de la capitală", rostită de două ori (este știut faptul că eu am fost singura voce din conducerea națională PNL care am criticat public modul în care au fost gestionate alegerile locale la capitală și rezultatele catastrofale, obținute în consecință).

Citește și: FINALUL VERII. ÎNCEPE CAMPANIA

Precizez că ce nu mi-a convenit mie, de fapt, din afirmațiile d-lui președinte Blaga e nu reproșul la adresa mea pt prezența scăzută la vot a timișorenilor -aceasta fiind o realitate, chiar dacă evident neimputabilă mie dacă ne uităm în istorie și... la unii candidați nu de mine împinși de la spate capi ai unor liste!-, ci referirea la capitala culturală a României, total deplasată în condițiile în care Clujul și Timișoara, orașe având în frunte ambele primari PNL -pe doi din primarii de pe podiumul PNL după numărul de voturi!-, se află în plină competiție pentru acest titlu!", a scris Robu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.