Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început marea migrație: primarii traseiști din PNL se întorc la PSD. Fenomen în mai multe județe/SURSE

traseism

Revenirea PSD la guvernare coincide cu debutul sezonului de ”migrație politică”. La Giurgiu, patru dintre primarii care plecaseră de la PSD către PNL, acum ar dori să facă cale întoarsă și revin la PSD.

Citește și: 'OILE' rătăcite: PATRU primari PNL REVIN în PSD. Acuză că au fost mințiți cu nerușinare, și ademeniți cu bani

Conform surselor noastre, Giurgiu a fost doar începutul, pentru că primarii din mai multe județe sunt așteptați înapoi în PSD. În Giurgiu, Ilfov, Călărași sau Tulcea, cei de la PSD ar fi declanșat deja discuțiile cu primarii pentru o revenire, chiar dacă va fi una doar de formă.

Obiectivul PSD este să câștige 23 de județe la alegerile parlamentare din 2024 și fac toate pregătirile în acest sens. Tocmai din acest motiv, cei de la PSD au fost de acord să aibă premierul în a doua parte a rotației și să fie la butoane chiar în anul electoral 2024.

De cealaltă parte, cei de la PNL încearcă să își conserve primarii actuali, dar în curând va izbucni un scandal de proporții în cadrul coaliției de guvernare, dacă mai mulți primari liberali vor alege să treacă la PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.