Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început meciul Simonei Halep din turul secund al Australian Open

Simona Halep

Simona Halep (3 WTA) evoluează, de la această oră, împotriva britanicei Harriet Dart (173 WTA), în turul secund de la Australian Open. Partida a început în jurul orei 10:15, pe Rod Laver Arena, din Melbourne, scrie Mediafax. Simona Halep şi Harriet Dart nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Halep s-a calificat în turul secund la Australian Open, marţi, după ce a învins-o pe americanca Jennifer Brady (49 WTA), scor 7-6 (5), 6-1.

Dart, jucătoare de 23 de ani, venită din calificări, a trecut în primul tur de pe tabloul principal de japoneza Misaki Doi (82 WTA), marţi, la capătul unei partide care a durat două ore şi 49 de minute. Britanica s-a impus cu scorul de 2-6, 6-4, 7-6 (10-6).

În calificări, Harriet Dart nu a pierdut set în faţa jucătoarelor Elitsa Kostova (196 WTA), Nicole Gibbs (124 WTA) şi Giulia Gatto-Monticone (151 WTA).

Cea mai bună performanţă a lui Dart la un turneu de Mare Şlem este reprezentată de accederea în turul al treilea de la Wimbledon 2019, unde a cedat clar, contra lui Ashleigh Barty, scor 1-6, 1-6. În ianuarie 2019, Dart a atins cea mai bună clasare din carieră, locul 121 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.