Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început PROTESTUL, în Piața Victoriei: Prezență NEAȘTEPTATĂ printre manifestanți - VIDEO

Ultima Ora breaking news

Câteva zeci de persoane protestează, la ora transmiterii știrii, în Piața Victoriei din Capitală, față de OUG care le permite, celor condamnați de complete de 5 judecători nelegal constituite, repunerea în termen, anunțată de Tudorel Toader.

Printre manifestanți se află și lideri USR, în frunte cu Mihai Goțiu, vicepreședintele Senatului.

Citește și: Ieșire disperată a fiicei lui Vadim Tudor: ‘Nu pătați numele tatălui meu’

„(Protestez, n.r.) Pentru Ordonanță. Am venit direct de la serviciu. Nu numai, dar și pentru condițiile în care trăim. Am ajuns rău de tot. Nu știu (dacă se rezolvă ceva)”, a declarat Mihaela, o protestară.

„Fară penali”, „Guvernul suntem noi, eu și cu tine”, „Vrem alegeri anticipate”, sunt doar câteva dintre mesajele prezente pe pancartele protestatarilor. De asemenea, manifestanții strigă: „Cuib de hoți și de mafioți”, ”Hoții, hoții”„Demisia” și „Jos Ordonanța!”.

Citește și: Cozmin Gușă, dezvăluire bombă:’Klaus Iohannis a picat într-o capcană’

„Am un copil care nu vrea să plece din țară, are prieteni și nu vrea și trebuie să fac eforturi. Am ajuns la un nivel de pesimism și nu cred că se mai poate face ceva. Pe de altă parte, umilința pe care o suport nu mă lasă să stau în casă. Consider că sunt foarte multe probleme în țară și de când au venit acești domni la guvernare alte probleme nu au decât justiția”, a spus Carmen, o atlă protestatară.

„Tudorel a anunțat la televiziunea inculpatului fugar Ghiță că a pregătit Ordonanța de Urgență care anulează 370 de condamnări, printre care și condamnarea lui Dragnea. E inacceptabil. Protestam”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citește și: Predicția unui lider de partid pentru prezidențiale! Cine l-ar putea învinge pe Klaus Iohannis

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat duminică faptul că ministerul a pregătit o ordonanță de urgență pentru repunerea în termen a celor condamnați de complete nelegal constituite.

"Am pregătit un proiect de ordonanță de urgență pentru repunerea în termen a celor condamnați de complete nelegal constituite. Vom putea face contestație în anulare, iar instanța în complet legal îi va judeca, iar dacă sunt vinovați vor plăti", a declarat ministrul Justiției, la România Tv.

Citește și: Rareș Bogdan, ieșire explozivă la adresa lui Tudorel Toader: ‘Mai nocivă și mai ticăloasă decât OUG 13’

Întrebat când va fi emisă ordonanța, Toader a menționat: "OUG e pregătită. Nu decid eu momentul. Eu propun, soluția, eu am făcut draftul, doamna prim-ministru va decide. Eu cred că în cel mai scurt timp posibil"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.