Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început reuniunea NATO care anchetează explozia din estul Poloniei

defensenews.com
nato

NATO va organiza miercuri dimineaţă, de la ora locală 10:00 (09:00 GMT), o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic la nivel de ambasadori, pentru a discuta despre explozia din estul Poloniei, în apropiere de frontiera cu Ucraina, soldată cu doi morţi, au declarat doi oficiali NATO şi un diplomat european pentru Reuters, informează Agerpres.

Reuniunea ambasadorilor statelor membre ale NATO va fi prezidată de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care va prezenta rezultatele discuţiilor într-o conferinţă de presă, prevăzută să înceapă la 12:30 (11:30 GMT), a menţionat Alianţa Nord-Atlantică într-un comunicat.

Ministerul de Externe polonez a confirmat în noaptea de marţi spre miercuri că un "proiectil de fabricaţie rusă" a ajuns pe teritoriul său, ucigând două persoane.

"La 03:40 p.m. (02:40 p.m. GMT), în satul Przewodow (...), un proiectil de fabricaţie rusă a căzut, ucigând doi cetăţeni ai Republicii Polone", potrivit unei declaraţii a purtătorului de cuvânt al ministerului, Lukasz Jasina, care a menţionat că ambasadorul Rusiei a fost convocat pentru a da "explicaţii detaliate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.