Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început SCANDALUL în PNL: Un primar cere demisia unui lider, după umilința de la parlamentare

Facebook
pnl

Primarul liberal al comunei Studina, Marian Vasile, fost vicepreşedinte al filialei judeţene de partid, îi solicită demisia preşedintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, din cauza rezultatului "catastrofal" la alegerile parlamentare, în urma cărora PNL a obţinut 19,89% din voturile pentru Senat şi 19,91% din cele pentru Camera Deputaţilor, adică un mandat de deputat şi unul de senator.

Într-un mesaj postat miercuri pe facebook, Marian Vasile îi consideră responsabili de rezultatele la alegerile parlamentare pe preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, precum şi pe secretarul general al filialei de partid, Ana Maria Ciauşu, solicitându-le acestora demisia, scrie agerpres.ro.

Citește și: Decizia neașteptată luată de Eugen Tomac: Mi-am depus demisia din funcția de președintele al PMP .

"Alegeri parlamentare Olt 2020. Rezultat meci: PSD 7 - PNL 2. Scor de fotbal în sală... Liviu Voiculescu, Ana Maria Ciauşu, doar pentru propriul interes, aţi făcut partidul praf! Pentru a nu ştiu câta oară, un rezultat catastrofal! Să vă fie ruşine! Am tot dreptul să strig în numele tuturor liberalilor din judeţ, de care v-aţi bătut joc: Demisia!", a scris Marian Vasile pe facebook.

La alegerile parlamentare, în judeţul Olt pe primul loc s-a clasat PSD cu 58,13% la Senat şi 57,26% din voturi la Camera Deputaţilor, iar PNL s-a clasat pe locul secund, cu 19,89% din voturi pentru Senat şi 19,91% pentru Camera Deputaţilor. Pe locul al treilea s-a clasat AUR, cu 5,83% la Senat şi 5,63% la Camera Deputaţilor, urmat de USR cu 5,21% din voturi la Senat şi 5,15% la Camera Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.