Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început vaccinarea anti-COVID în centrele comunitare din județul Olt

Inquam Photos / George Calin
vaccinare 3

Vaccinarea anti-COVID a început luni în centrele comunitare din municipiile Slatina şi Caracal şi din oraşele Corabia, Scorniceşti şi Drăgăneşti, printre primele persoane vaccinate fiind şi primarul Caracalului, Ion Doldurea.

Acesta a arătat într-un mesaj postat pe facebook că vaccinarea este o "şansă reală" pentru întoarcerea la stilul de viaţă de dinainte de pandemie şi protejează de manifestarea "brutală" a virusului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Doctorul Monica Pop pune o întrebare-cheie în privința vaccinului anti-Coronavirus: ‘De ce nu se face? E fără nicio pierdere, fără risc, fără niciun cost în plus!’

"În această dimineaţă am ales să fiu printre primii vaccinaţi anti-COVID-19 în etapa a II-a din campania naţională. Centrele de vaccinare sunt pregătite pentru a răspunde solicitărilor tuturor celor care au decis să se vaccineze. După aproape un an în care viaţa noastră a fost paralizată de pandemie, simţim şansa reală de a ne întoarce în mare parte la stilul de viaţă cu care eram obişnuiţi. Decizia de a ne vaccina este personală. Cu siguranţă ea ne protejează de manifestarea brutală a virusului şi, nu în ultimul rând, ne oferă ocazia să ne protejăm oamenii dragi nouă. Putem pune stop extinderii bolii, creşterii numărului de îmbolnăviri şi deceselor", a scris Doldurea pe facebook.

În judeţul Olt au fost amenajate patru centre de vaccinare în spitale şi opt centre de vaccinare comunitare, la Slatina, Caracal, Corabia, Scorniceşti, Drăgăneşti-Olt şi Balş, însă deocamdată vaccinarea se derulează în cele patru centre din spitale şi în cinci centre comunitare care se adresează persoanelor vârstnice, celor cu afecţiuni cronice şi angajaţilor din domenii esenţiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.