Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A intrat frica în oase la PSD

psd

Un presedinte PSD de Consiliu Judetean striga “Santaj!" in fieful care l-a speriat pe Liviu Dragnea.

Seful CJ Dambovita, Adrian Tutuianu, se plange de faptul ca e santajat de un consilier judetean si ca "nu vreau sa fiu complice".

"N-am sa cedez la niciun santaj. Si fac direct trimitere la pretentiile facute azi de unul dintre cei care se afla la aceasta masa, pretentii de genul 'Atati bani imi dai, atati oameni imi angajezi in functia cutare'. Acest lucru reprezinta un santaj si cine vrea sa se preteze la santaj sa afle ca nu-i merge cu mine. In schimb, sunt destule institutii ale statului care pot verifica aceste lucruri.

Imi asum tot ce-am spus. N-am spus-o nici la nervi, nici la suparare. Modul asta de a face politica eu nu-l agreez. Si ca urmare, daca se continua in acest mod, cu pretentii care tin de dobandirea unor lucruri cu incalcarea legii, nu am decat varianta de a sesiza institutiile statului. Si am s-o fac. Mi s-a cerut sa fac anumite numiri in functii publice, sa fac anumite angajari, sa constitui anumite structuri, deci lucruri foarte precise.

Consider ca omul n-a inteles foarte bine ce face. II mai dau o sansa. Dar daca a doua oara vine cu aceleasi lucruri si-mi conditioneaza votul in CJ de interese care sunt pur personale, va trebui sa iau o decizie. Si n-am alta decizie decat de a apara institutia si de a ma apara pe mine. Ca nu vreau sa fiu complice la asemenea lucruri", a declarat Tutuianu, citat de presa locala.

Numarul 2 din PSD, Liviu Dragnea, declara recent, razand cu pofta, ca s-a "speriat" de numarul mare de primari PNL si PDL au trecut la PSD in judetul Dambovita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.