Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A mâncat o plăcintă în plin meci: Fază incredibilă în meciul lui Arsenal din Cupa Angliei - VIDEO

www.libertatea.ro

Portarul a mâncat o plăcintă în timpul meciului. Fază incredibilă în timpul partidei Sutton United – Arsenal, din Cupa Angliei, încheiată cu victoria „tunarilor” cu scorul de 2-0, potrivit Libertatea.ro.

Golurile au fost marcate de Lucas Perez (minutul 26) și Theo Walcott (minutul 55), dar nu calificarea echipei lui Arsene Wenger a fost elementul principal de remarcat, ci „prestația” portarului … de rezervă al echipei din Liga a cincea engleză.

Citește și: Încă un jucător părăsește Dinamo: Unde a ajuns fotbalistul

Wayne Shaw, portarul de rezervă al echipei semiprofesioniste Sutton United, a intrat în atenția presei britanice după ce s-a aflat că micuța formație calificată, prima din liga a cincea calificată în această fază a Cupei Angliei după o pauză de 103 ani. Wayne Shaw are 45 de ani și peste 100 de kilograme, fiind, foarte probabil, unul dintre cei mai masivi fotbaliști în activitate.

Wayne Shaw a știut că toți ochii vor fi ațintiți spre el, dar nu s-a abținut nici în timpul partidei cu Arsenal. Rezervă fiind, pe Wayne Shaw a început să-l „roadă” stomacul și a mâncat cu nesaț dintr-o plăcintă. Colegii de pe bancă păreau familiarizați cu imaginea, semn că nu e prima dată când „micuțul” și-a potolit foamea în timpul jocurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.