Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A mărturisit - Un bărbat s-a predat poliţiei spunând că este cel care l-a ucis pe fratele fotbalistului Serge Aurier

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat s-a prezentat, marţi seară, la comisariatul central de poliţie din Toulouse şi a fost reţinut, după ce a mărturisit uciderea lui Christopher Aurier, fratele fotbalistului Serge Aurier de la Tottenham, decedat cu o zi înainte, informează AFP, potrivit news.ro.

Bărbatul s-a prezentat, în jurul orei locale 18.00, la secţia de poliţie, pentru a mărturisi că a ucis victima, a declarat o sursă de poliţie.

Christopher Aurier, în vârstă de 26 de ani, fratele fundaşului dreapta al echipei Tottenham Serge Aurier, a fost împuşcat mortal la Toulouse, în noaptea de duminică spre luni.

Lens, ca fratele său mai mare, şi a mai evoluat la Gueugnon şi Chantilly, dar nu a reuşit să treacă la cel mai înalt nivel.

Medicul Geza Molnar spulberă două mituri: 'Carantina nu este necesară decât pentru anumite boli! Este inadmisibil să nu facă un control al aparatelor'

Incidentul a avut loc într-o zonă industrială de la periferia oraşului Toulouse, la ieşirea dintr-un club de noapte şi au fost trase două gloanţe.

Trecătorii au sunat la poliţie după ce au descoperit un bărbat căzut la pământ, care era rănit la abdomen. Transportat în stare gravă, victima a murit la Spitalul Rangueil.

Martorii spun că "o dispută pentru o tânără" ar sta în spatele crimei, potrivit presei locale.

Fratele mai mic al lui Serge Aurier juca şi el fotbal, dar la nivel de amatori, fiind legitimat la Toulouse Rodeo (liga a cincea). Christopher Aurier a început fotbalul la RC Lens, ca fratele său mai mare, şi a mai evoluat la Gueugnon şi Chantilly, dar nu a reuşit să treacă la cel mai înalt nivel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.