Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A MURIT fostul consilier al Vioricăi Dăncilă

Unul dintre foștii consilieri ai Vioricăi Dăncilă, Florin Ciocănelea, cel care o sfătuia pe probleme energetice, a murit. În martie 2018, Florin Radu Ciocănelea a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, având atribuţii în domeniul energiei. Ciocănelea avea 48 de ani și, momentan, nu se știu cauzele morții sale. Conform anumitor surse, Ciocănelea este unul dintre oamenii care au stat în spatele controversatei OUG 114.

În 2012, DIICOT a început urmărirea penală față de Florin Radu Ciocănelea într-un dosar în care erau vizați și Sorin Ovidiu Vântu şi Liviu Luca, pentru spălare de bani şi delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 12 milioane de euro. În 2014, s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală a lui Ciocănelea.

Citește și: EXCLUSIV Harta ‘pătaților’ din Poliție. Toți șefii controversați

Absolvent al Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti în 1986, cu specializarea inginer în foraj şi producţie de ţiţei şi gaze, Florin Ciocănelea a început să lucreze la Schela de Producţie Petrolieră Poeni din judeţul Teleorman. Șapte ani mai târziu a fost promovat ca inginer principal de zăcământ în compania Petrom, unde a ocupat funcţii de conducere până în 2004.

A fost membru al Consiliului de Administraţie al BRM (2001-2004), membru al Consiliului de Administraţie al Petromservice (2004-2005), preşedinte al Consiliului de Administraţie al Foserco (2005-2009), membru în Consiliul de Administraţie al Grup Servicii Petroliere (2005-2018).

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals

Din 2010 până în 2015 a fost reprezentant al Melrose Resources, iar din 2016 până în 2018 reprezentant al Local Bankers Petroleum Canada si director Panbridge SRL, sucursala locală Bankers Petroleum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.